skip to Main Content

Slide

Portier- & Notuleerservice

Portierservice

Bent u zelf niet fysiek aanwezig maar moet er wel op afstand toegang verleend worden? Wilt u precies weten welke bezoekers er binnen zijn gelaten? Dan is onze portierservice voor u een uitkomst! Wij openen de deur op afstand, heten bezoekers vriendelijk welkom en houden bij wie er binnen zijn gekomen. De portierservice van F.M.C. is beschikbaar tussen 8u en 20u.

Notuleerservice

Hebt u behoefte aan een notulist, eventueel op afstand? Met de notuleerservice van F.M.C. verzekert u zich van een goede verslaglegging van (digitale) bijeenkomsten. Onze ervaren notulisten weten hoe belangrijk het is dat informatie op een kwalitatief goede manier wordt vastgelegd. Zij kijken en luisteren mee tijdens een vergadering, waarna u van ons een zorgvuldig samengesteld verslag ontvangt.

Nu steeds meer samenkomsten digitaal plaatsvinden, bieden wij de notuleerservice ook virtueel aan. In dat geval is de notulist via Skype, Zoom of Microsoft Teams aanwezig. Diverse stichtingen en bedrijven met buitendienstadviseurs maken al gebruik van onze notuleerservice.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de portier- en notuleerservice.

Back To Top